Samsun Klas Haber

Büyükşehirde Yardım Skandalı!

Büyükşehirde Yardım Skandalı!
21 Ağustos 2020 - 7:35

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİBİNE DEĞİL, İMTİYAZ SAHİBİNE VERİLDİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kadın  Aileve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı hangi kriterlere göre hizmet veriyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından mutaç ve ihtiyaç sahiplerine verilen yardımların imtiyaz sahibi torplli kişilere verdiği iddiaları ortalığı karıştıracak.

Koronavirüs salgını ile yaptığı yardım faaliyetlerini hızlandıran Samsun Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından fakir ve muhtaç ailelere yapılan gıda, yakacak yardımı ile muhtaç, hasta yaşlılara verilen evde temizlik işleri torpilli ve maddi durumu iyi olan şahıslara verildiği iddia edildi.

Birey ve ailelerin kendi bünye ve çevre koşullarından doğan veya kontrolleri dışında oluşan maddi, manevi ve sosyal yoksunluklarının giderilmesine, ihtiyaçlarının karşılanmasına, sosyal sorunlarının önlenmesi amacı ile hizmet veren bu kurumun amacı dışına çıkarak, fakir ve muhtaç kişiler dışında, torpilli ve maddi durumu iy olanlara gıda, yakacak ve evde temizlik hizmeti verildiği öne sürüldü.

 

Samsun Klashaber Genel Yayın Yönetmeni Oktay Öztürk’e gelen ihbarlar  sonrasında yapılan araştırmada, yardım alan şahıslar arasında  500-600 bin liralık lüks sitelerde oturanların dışında, yazlığı, bağ evi bulunanların kapılarında jip ve lüks otomobillerin evlerinin odasında  para kasası olanların da bulunması dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi eski Daire Başkanı’nın da annesinin evine temizlik hizmeti verildiği de tesbit edildi.

Samsun Klas Haber

 

 

 

 

 

ve çözümlenmesine yardımcı olunmasını ve hayat standartlarının iyileştirilmesini amaçlayan sistemli ve programlı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin