Samsun Klas Haber

DSİ’de Deprem Beklentisi

DSİ’de Deprem Beklentisi
08 Mart 2018 - 12:13

DSİ’DE BAŞARISIZ MÜDÜRLER GİDECEK!…

 

DSİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı  bölge müdürlüklerinde yaşanan kötü gidişatın sürmesi üzerine bir çok bölge müdürünün yerlerinin değiştirilmesi gündeme gelirken, bazı bölge müdürlerinin de görevinden alınacağı öğrenildi.

 

Alınan bilgiye göre, ülkenin büyük yatırımcı kuruluşları arasında bulunan DSİ Genel Müdürlüğü’nün  son yıllarda kötü yönetilmesi nedeniyle başta Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü olmak üzere  bu kuruma iş yapan başta müteahhit firmalar ile büyük sorunlar yaşanmasına ve yaşanan sorunların bir türlü çözümlenmemesi üzerine, kurum bir çok yüklenici ile mahkemelik olduğu öğrenildi.

BAKAN EROĞLU DEVREDE

Bu kapsamda duruma el koyan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun DSİ Genel Müdürü Murat Acu ile görüşerek kurumda sorunları çözmekte ve projelerin ilerlemesinde başarısız olan bölge müdürlerinin görevinden alınması ve bazı müdürlerin ise yerlerinin değiştirilmesi için çalışma yaptığı iddia edildi.

 

SAMSUN EN SORUNLU BÖLGE

DSİ Bölge Müdürlükleri arasındaki en sorunlu bölge olarak Samsun önplana çıkarken,  çoğu yüklenicinin ise  idarenin anlamsız tutumları ve yanlış kararları nedeniyle mahkemelik olduğu bu yüzden projelerde gerekli ilerlemenin sağlanamadığı öğrenildi. kötü gidişatın, geçmiş bölge müdürlerinin beceriksizliğinden kaynaklandığı  yerlerine atanan  bölge müdürlerinin ise sorunları çözmede yetersiz kalması üzerine  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Murat Acu tarafından başarısız bölge müdürleri ve bir çok şube müdürünün değiştirilmesi ve görevden almalarla bu sorunların giderilmesi için kapsamlı bir hamle yapacakları öğrenildi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin