Samsun Klas Haber

Ekmek Zammına Vali Tokadı!

Ekmek Zammına Vali Tokadı!
01 Temmuz 2020 - 4:01

Vali Dağlı, devreye girdi! Ekmek zammı iptal

Samsun’da 13 Haziran’da yapılan ekmek zammı, Vali Zülkif Dağlı’nın girişimleriyle kaldırıldı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin aldığı kararla uygulamaya konulan ekmek zammının kaldılmasını sağladı.

FİYATI ARTMIŞTI

Samsun Fırıncılar Odası tarafından ekmek fiyatına bir yıl aranın ardından yaklaşık yüzde 9 oranında zam yapılmıştı. 200 gram 1,25 TL’den satılan ekmeğin gramı 20 gram artırılıp, fiyatı 1,50 TL’ye yükseltilmişti.oldu.

YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILDI

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 09 Haziran 2020 tarihli ve 10 sayılı kararı ile 13 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe konulan ekmek zammı, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın girişimleri sonucunda, İtiraz Komisyonu’nun 29 Haziran 2020 tarihli ve 2020/1 sayılı Kararı ile yürürlükten kaldırıldı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin