Samsun Klas Haber

EPS BULUŞMALARI

EPS BULUŞMALARI
10 Şubat 2020 - 20:29

Milletvekili Köktaş: Enerji için tedbirler almalıyız

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Enerji, bizim dışarıya direkt olarak verdiğimiz paramız, milli sermayemizdir. Ülkemizin değerli bir kaybıdır. Onun için bir takım tedbirler alınması gerekir” dedi

EPS Sanayi Derneği (EPSDER) tarafından, CFN Kimya desteği ile düzenlenen “EPS Sanayi & Paydaş Kurum Buluşmaları” toplantısı Samsun’da gerçekleşti. Toplantıda ısı yalıtımı, yönetmelikler ve daha bir çok konu hakkında güncel bilgiler aktarıldı. Toplantıya Samsun Valisi Osman Kaymak, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cevat Öncü, yönetim kurulu ve üyeleri, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri, EPS Sanayi Derneği yönetim kurulu üyeleri, dernek paydaşları ve iş insanları katıldı.

HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan EPSDER Genel Sekreteri Murat Kenet, “Düzenlediğimiz bu etkinliklerin, sektör paydaşlarının birbirlerini daha iyi tanımaları ve anlamaları, sektör hakkında en güncel bilgilerin karşılıklı paylaşımı ile bu bilgilerin yönetmelik ve yasalara uygun biçimde sahada uygulamaya geçirilmesi açısından hayati önem taşıdığına inanıyoruz. Etkinliğimizin sponsoru olarak derneğimizden desteklerini esirgemeyen, derneğimizin kıymetli üyelerinden CFN Kimya’ya katkılarından ve sizlere katılımınızdan dolayı şahsım ve derneğimiz adına şükranlarımı sunuyor ve hepinizi saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

TÜKETTİĞİMİZ KADAR ENERJİ ÜRETMEYİ HEDEFLİYORUZ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Bu konularda bakanlık döneminde çalışma yapmış biri olarak bu toplantının benim için ayrı bir önemi var. Büyükşehir Belediyesi olarak tükettiğimiz kadar enerjiyi üretmeyi hedefliyoruz. Hükümetimizin yenilenebilir enerji noktasında büyük çalışmaları var. Güneş ve rüzgar konusunda çok ciddi potansiyellerimiz kullanmaya yönelik yatırımlar atağında olan bir ülkeyiz” dedi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin