Samsun Klas Haber

HDP’Lİ VEKİL KARIŞTIRDI!

HDP’Lİ VEKİL KARIŞTIRDI!
26 Mayıs 2020 - 3:46

PKK Destekçisi HDP’li Vekilin Çarşamba Aşkı

HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni’nin  sosyal medya hesabından attığı   “Tarım havzası Çarşamba Ovası da Termik Santral Projesiyle tehdit altında” tweeti  Samsun’da büyük tepki gördü.

Askerimiz polisimiz başta olmak zere Ülkemizde binlerce kişiyi şehit eden PKK’yı bir kez olsun kınama cesaretini gösteremeyen  PKK yandaşı  HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni,  “Tarım havzası Çarşamba Ovası da Termik Santral Projesiyle tehdit altında” tweeti ,  Çarşamba halkının yanındaymış algısı yaratması,  Samsun’da büyük tepki gördü.

TERMİK’LE- BİYOKÜTLE’Yİ BİLE AYIRAMIYOR

HDP’nin İzmir Milletvekili Murat Çepni’nin  attığı mesajda, yenilebilir Enerji Kaynağı olan Biyokütle Enerji Santrali için  Termik Santral ifadelerini kullanması ise Samsun halkını aldatmaya yönelik bir algı operasyonu olarak değerlendirildi.

Vatandaşlar  HDP’li vekile tepki göstererek, ‘ Askerimizi, polisimizi  şehit eden, PKK’ ya destek veren, sesini birkez olsun çıkardığını duymadığımız bu vekil,  bizi Samsun halkını mı düşünecek? diye tepki gösterdi.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin