Samsun Klas Haber

Kredi Borçları Ötelenecek

Kredi Borçları Ötelenecek
23 Mart 2020 - 9:29

Kamu bankalarından koronavirüs tedbirleri

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, müşterilerinin salgın sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla destek paketlerini devreye aldı

Kamu bankaları, koronavirüs salgını döneminde bir dizi önlemi hayata geçirdi.

Buna kapsamda; Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bank, kredi ödemelerinde ertelemelere gitti.

İLK ERTELEME ZİRAAT’TAN

Ziraat Bakası 31 Mart’ta ödenmesi gereken taksit, faiz ve anaparasını ödeyemeyen firma ve bireysel müşterilerin ödemelerini öteleyecek.

Banka ayrıca, personel maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden ödeyen firmaların şubat ayı sonu itibarıyla mevcut istihdamlarını azaltmamaları kaydıyla gelecek 3 aylık personel maaş gideri kadar ilave limit imkanı vereceğini duyurdu.

KREDİ ÖDEMELERİNE EK SÜRE

Ziraat Bankası, ödeme sorunu yaşayan müşterilerin mevcut kredilerinin 6 aya kadar ödemesiz dönem olmak üzere, turizm gibi dönemsel faaliyeti olan sektörlerde ise 12 aya kadar ilave süre tanınmak suretiyle uygun vadeli yapılandırma sağlayacak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin