Samsun Klas Haber

Murzioğlu Macaristan Yatırım Fırsatlarını Değerlendirdi!

Murzioğlu Macaristan Yatırım Fırsatlarını Değerlendirdi!
10 Ekim 2020 - 7:15

Samsun TSO’da Macaristan yatırım fırsatları değerlendirildi – samsun haber

Samsun TSO ve Macaristan İhracatı Teşvik Ajansı (HEPA) işbirliğinde düzenlenen “Ticaret ve Yatırım İçin Fırsatlar Ülkesi: Macaristan” konulu webinar da, Macaristan ile işbirliği imkanları değerlendirildi.

A+A-

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında Macaristan İhracatı Teşvik Ajansı (HEPA) işbirliği ile “Ticaret ve Yatırım İçin Fırsatlar Ülkesi Macaristan” konulu webinar düzenlendi. Webinarın açılışında konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ticari ilişkilerde network kavramının önemine değinerek, “Geçmişten günümüze ticari ilişkilerin gelişimi adına en kıymetli unsur “network” kavramı. Bunun önemini giderek sıklıkla deneyimliyoruz. Ekonomimizin bel kemiğini teşkil eden KOBİ’lerimize bilgi, danışmanlık ve iş geliştirme konularında önemli bir network projesi olan Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında bugün bir aradayız” dedi.

FAALİYETLER DEVAM EDECEK

Konuşmasında, ekonomi kavramının ülkelerin gücünü belirlemede etkisinin giderek artmasıyla, işletmelerin uluslararası rekabet edebilirliklerini geliştirmesi ve ticari işbirlikleri kurabilmesinin öneminin arttığına vurgu yapan Başkan Murzioğlu, “Oda olarak bu süreçte KOBİ’lerimizin gelişimi ve işbirlikleri sağlanması amacıyla Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında 2008 yılından bu yana çok sayıda faaliyet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz pandemi şartları dolayısıyla da artık online platformlar aracılığıyla bir araya geliyoruz. Bahsettiğim bu uluslararası işbirliklerinin tesis edilmesi amacı çerçevesinde daha güçlü, daha etkin network kurmak adına bugün, ülkemiz için önemli hedef pazarlardan biri olan Macaristan ile işbirliği imkanlarını konuşacağız. Bugün ki birlikteliğimizin Macaristan’la ilişkilerimizi daha çok geliştirmeye katkı sağlayacağına inanıyorum” diye ifade etti

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin