Samsun Klas Haber

ÖKE’DEN AÇIKLAMA

ÖKE’DEN AÇIKLAMA
12 Kasım 2019 - 12:34

OKE’den santral açıklaması

Oltan Köleoğlu Enerji (OKE) tarafından kurulmakta olan Çarşamba Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili olarak basında “Mahkeme Santrali Durdurdu” başlığı ile yer alan haberlerin yanlış ve eksik bilgilendirme olduğu bildirildi

 

OKE’den, “Mahkeme Santrali Durdurdu” haberiyle ilgili yapılan yazılı açıklamada, santral inşaatının sürdüğü belirtilerek konu edilen kararın depolama alanındaki bazı eksiklerle ilgili olduğu kaydedildi.

Açıklama da şöyle denildi:
“Samsun ile Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi’nde kurulumu planlanan ‘Biyokütle Enerjisi Ham madde Açık Depolama Sahası’ alanında şirketimiz üzerine kayıtlı olan parsellerin bir kısmının izin süreçleri mahkemeye sunulan dosyadaki teknik bilgi ve belge eksikliği nedeniyle T.C. Samsun 3. Bölge Mahkemesi’ne itiraz yolu açık olmak üzere yürütmenin durdurulması kararı tebliğ edilmiştir. Avukatlarımız itiraz dosyasında bakanlıktan alınan gerekli izinleri, teknik bilgi, belge eksiklerini ve savunma metnini mahkemeye sunacaklardır. Yürütmeyi durdurma kararı Biyokütle Enerji Santrali İnşaat Alanı için değil, ham madde depo sahası parsellerinin bir kısmı için verilmiştir. İnşaat süreçlerimizi ilgilendiren Samsun ili Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi 108,109,110 ve 111 No’lu parseller üzerinde herhangi bir mahkeme kararı bulunmamaktadır. Kamuoyuna duyurulur.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin