Samsun Klas Haber

Şahin Yetişti, “SAMULAŞ otobüsleri 24 saat kesintisiz otogara hizmet verecek” dedi.

Şahin Yetişti, “SAMULAŞ otobüsleri 24 saat kesintisiz otogara hizmet verecek” dedi.
19 Ekim 2018 - 10:54

 Otobüs firmalarının Samsun otogarına giden ücretsiz servislerini durdurması üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin,yaptığı açıklamada, “SAMULAŞ otobüsleri 24 saat kesintisiz otogara hizmet verecek” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin otobüs firmalarının ücretsiz servis hizmetini durdurması üzerine mağduriyet yaşanmaması için SAMULAŞ bünyesinde bir dizi tedbir aldıklarını açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, Samsun Otogarına giden ücretsiz servislerin firmaların aldığı karar ile durdurulması nedeni ile yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçebilmek için jet hızı ile tedbir aldıklarını söyledi.

Başkan Zihni Şahin, Samsun Otogarına ücretsiz olarak sağlanan servis hizmetinin otobüs firmaları tarafından alınan karar ile durdurulduğunu belirterek, “Ücretsiz servis hizmetinin durdurulması nedeni ile SAMULAŞ bünyesinde 3 yeni hat daha oluşturduk. Samsun Otogarına SAMULAŞ otobüsleri 24 saat kesintisiz hizmet verecek. Şehirler arası otobüs işlemeciliği yapan firmalarının aldığı kararlar doğrultusunda şehir içerisindeki yazıhanelerden Şehirler Arası Otobüs terminaline vermekte oldukları ücretsiz servis taşımacılığı hizmetini durdurma kararı almışlardır. Alınan bu karar üzerine halkımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli talimatları verdim. Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ operatörlüğünde hizmet verecek olan üç yeni hat oluşturularak halkımızın otogara ulaşımına alternatif oluşturulmuştur. Bu hatlar Belediye evleri, Cumhuriyet Meydanı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinden hareket ederek Otogar’a 24 saat kesintisiz hizmet verecek.” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi. ”Şehrimizde şehirler arası otobüs işlemeciliği yapan firmalarının almış oldukları karar doğrultusunda hizmet verdikleri yolcuların şehir içerisindeki yazıhanelerden Otogar’a ulaşımları için vermiş oldukları ücretsiz servis taşımacılığı hizmetini durdurma kararı almışlardır. Biz de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Samulaş tarafından işletilecek ve yirmidört saat esasına göre 19 Ekim 2018 Cuma günü saat 13’ den itibaren hizmet verecek üç yeni hattın devreye alınması kararını aldık. Otogarda son bulacak olan ve T1, T2 T3 kodlarını kullanacak olan hatlarımız Belediye evleri, Cumhuriyet Meydanı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinden hareket ederek tüm şehrin otogara erişimi sağlanmış olacak.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin