Samsun Klas Haber

Samsun Bors’nın Ankara Çıkarması

Samsun Bors’nın Ankara Çıkarması
24 Nisan 2018 - 3:31

 Borsa yönetimi Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti

 Samsun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Takış ve Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Borsadan yapılan açıklamaya göre, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu, seçimlerin ardından Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaretle TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Hisarcıklıoğlu, Samsun Ticaret Borsası yönetimini kabulde yaptığı konuşmada, yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Samsun’daki iş dünyası temsilcilerinin, birlik, beraberlik içinde, ahenkli ve uyumlu çalışmadan son derece memnun olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, “Birlikte bereket, ayrılıkta azap vardır. Samsun’daki birliktelik başarıları da beraberinde getiriyor. İş dünyamızın sorunlarının halledilmesinde borsalarımız ve odalarımız büyük gayret gösterdiler ve gösteriyorlar.” ifadelerini kullandı.

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır da Hisarcıklıoğlu’na desteklerini açıklayarak, şunları kaydetti:

“Sorunlarımıza çözüm üreten, bizleri hiç yalnız bırakmayan Rifat Başkanımızla yola çıktık ve kendisiyle devam edeceğiz. Bizler hizmet yarışı içerisindeyiz. Hem kentimiz hem de ülkemiz için bu yarışta soluksuz çalışıyoruz. Ekonomimizin gelişmesi için projeler üretiyoruz. Bundan sonra da Rifat Başkanımızın desteğiyle daha da çok çalışacağız. Hükümetimiz de bu konuda bizleri destekleriyle hiç yalnız bırakmıyor. İş dünyası olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız.”

Çakı, ziyarette ayrıca Hisarcıklıoğlu’na Samsun’da gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında bilgi verildi.

Samsun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Takış ve Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, ziyarette, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na üzerinde adının yazılı olduğu kılıç ile kama hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin