Samsun Klas Haber

Samsun halkının başına bela olan Parkomat uygulaması Kalkıyor…

Samsun halkının başına bela olan Parkomat uygulaması Kalkıyor…
11 Kasım 2018 - 20:23

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN PARKOMAT UYGULAMASINI KISMEN KALDIRDI…

Samsun halkını büyük oranda rahatsız eden parkomat Uygulaması bazı caddelerde Başkan Zihni Şahin’in emriyle kaldırıldı Rahatsızlık sürerse Refaranduma gidilecek…

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada “Parkomat uygulaması halkımıza zarar vermemeli.” Dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kasım ayı UKOME toplantısında aldıkları kararla İstiklal Caddesini dik kesen Divitçioğlu Caddesi, Aziziye Caddesi, Şevketiye Caddesi ve Kışla Sokak ileAbdülhakhamit Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Fuar Caddesindeki Parkomat uygulamasını iptal ettiklerini açıkladı.

PARKOMAT HALKIMIZA ZARAR VERMEMELİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Parkomat uygulaması hakkında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Zihni Şahin açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Parkomat uygulamasını incelediğimizi söylemiş ve gerekirse Referandum dahi yapacağımızı ifade etmiştim. Yaptığımız incelemeleri UKOME toplantısında değerlendirdik. İlk etapta İstiklal Caddesini dik kesen Divitçioğlu Caddesi, Aziziye Caddesi, Şevketiye Caddesi ve Kışla Sokak ile Abdülhakhamit Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Fuar Caddesindeki Parkomat uygulamasını iptal ettik. Parkomat uygulamasının amacı yüksek kar olmamalı ve halkımıza zarar vermemelidir. İncelememiz ve bu konuda kararlarımız devam edecektir“ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin