Samsun Klas Haber

Samsun TSO’da Başkan Murzioğlu

Samsun TSO’da Başkan Murzioğlu
08 Nisan 2018 - 9:55

SAMSUN TSO BAŞKANLIĞI’NA MURZİOĞLU

 SEÇİLDİ YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

 Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden seçilen Salih Zeki Murzioğlu, hedefinin Samsun’a ikinci üniversitenin ardından 3’üncü üniversiteyi kazandırmak olduğunu açıkladı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen meclis üyesi ve yönetim kurulu seçiminde yönetim kurulu başkanlığı seçimine tek liste olarak giren Salih Zeki Murzioğlu, yeniden seçilerek güven tazeledi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası seçimine tek liste ile girerek yeniden başkan seçilen Zeki Murzioğlu, yaptığı açıklamada yeni hedefini de kamuoyu ile paylaştı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını 9 yıldır yaptığın kaydeden Murzioğlu, yeni dönemde en büyük hedefinin Samsun’a 3’üncü bir üniversite kazandırmak olduğunu söyledi.
SAMSUN TSO MECLİS BAŞKANLIĞINA HALUK AKYÜZ SEÇİLDİ
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3 Nisan’da yapılan meslek komitesi seçimlerinin ardından bugün yapılan (7 Nisan 2018) yönetim kurulu ve meclis üyeleri seçimi sona erdi. Samsun Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkan adayı olarak seçime tek liste ile giren ve seçimi kazanan Salih Zeki Murzioğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Bugünkü seçim formalite seçimi oldu. Yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Meclis başkanı, vekili ve katibi seçildi. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni seçilen meclis başkanı Haluk Akyüz’e başarılar diliyorum. Görevini layıkıyla yerine getireceğinden eminim. Samsun’umuza camiamıza ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Seçim sonrası açıklamasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda 9 yıldan beri Yönetim Kurulu Başkanlık görevini sürdürdüğünü kaydeden Salih Zeki Murzioğlu, “Bu süre içerisinde ortak bir kültür geliştirdik. Bu ortaklık kültürü neticesinde Samsun’a fuar ve kongre merkezini, lojistik köyü, teknoparkı, Samsun Metal ve Metalurji Kalibrasyon Merkezi’ni, Hizmet binasını kazandırdık. 9 yıl içerisinde bu makro projeleri sığdırdık” diye konuştu.
HEDEF SAMSUN’A 3’ÜNCÜ ÜNİVERSİTE
En büyük hedefinin Samsun’a yeni bir üniversite kazandırmak olduğunu vurgulayan Zeki Murzioğlu, şunları dile getirdi.
“Bütçemiz çok büyük değil fakat inşaallah bütçemizi büyütürüz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’a 2’nci bir devlet üniversitesinin yapılacağını söylemişti. Bir üniversite de bu kısa vadede olmasa da 3’üncü üniversiteyi şehire kazandırmak, şehrin gelişmesine, ve ekonomisine katkı sağlayacaktır.  En büyük hedefimiz Samsun’a Ticaret ve Sanayi Odası Üniversitesi kazandırmak olacaktır. Bunun için çaba sarfedeceğim. En büyük hedeflerimden bir tanesi bu olacaktır. Üyelerimiz için hizmetler de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.”
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcıları ve Meclis Katip Üyeleri
Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Salih Zeki Murzioğlu
Süleyman Hızır
Kadir Baytekin
Yiğit Tören
Oğuzhan Serinkaya
Ayhan Çakır
Fahri Eldemir
Erkan Malkoç
Muzaffer Öztel
Zafer Dilmen
Kerem Tüfekçi
Meclis Başkanı- Haluk Akyüz
Meclis Başkan Yardımcıları- Yusuf Ziya Büyüklü, Ergin Yazıcıoğlu
Meclis Katip Üyesi- Alpako Aksoy
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin