Samsun Klas Haber

Samsun TSO’dan Dayanışma Çağrısı

Samsun TSO’dan Dayanışma Çağrısı
25 Şubat 2021 - 5:28

Samsun TSO’dan dayanışma çağrısı: Samsun’a sahip çık

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yerel işletmelere sahip çıkılması amacıyla başlattıkları farkındalık çalışmasına destek olunması çağrısını yineleyerek, “Birbirimize omuz vererek, pandeminin oluşturduğu bu fırtınada birbirimizden aldığımız güçle ayakta durabileceğimize inanıyorum” dedi.

Samsun TSO’dan destek çağrısı: Samsun’da var, Samsun’dan al Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yerel işletmelere sahip çıkılması amacıyla başlattıkları farkındalık çalışmasına destek olunması çağrısını yineleyerek, “Birbirimize omuz vererek, pandeminin oluşturduğu bu fırtınada birbirimizden aldığımız güçle ayakta durabileceğimize inanıyorum” dedi.

Samsun TSO Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Haluk Akyüz başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleşti. Toplantıda, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iki toplantı arasında yürüttükleri çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Konuşmasında, zor bir yılı geride bıraktıklarının altını çizen Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Neredeyse bir yıldır pandemi ana gündem maddemiz. Hayatımız, ekonomik faaliyetlerimiz pandemi ve pandemiye yönelik tedbirler etrafında şekilleniyor. Geçtiğimiz bu bir yıllık süreç hepimiz için yepyeni bir deneyimdi. Üstelik oldukça zordu. Pandemiyle birlikte neredeyse tüm sektörler zorunlu bir dönüşüm gerçekleştirdi. Kapanan, çıkmaza giren pek çok sektör var. Bununla birlikte çok hızlı büyüyen sektörlerde var. E-ticaretin normal ticaret içindeki payının hızla büyüdüğü hepimizin malumu. Elbette dijitalleşmenin bir gereği, e-ticaretin büyümesi. Ancak geleneksel ticaretin özellikle küçük ve yerel ölçekli işletmelerin korunabilmesi için dengeli bir dönüşüme ihtiyaç var. Yerel işletmelerimiz hayatımızın her anında bizimle. Bu işletme sahiplerinin çoğu eşimiz, dostumuz yakınımız. Yüz yüze geldiğimiz, selamlaştığımızı semtlerimizi zengin kılan esnaflarımız. Rutin saydığımız alışkanlıklarımızı hepimiz özlüyoruz. Süreç normalleştiğinde yine o esnafı görmek istiyorsak, alışkanlıklarımıza devam etmek istiyorsak alışverişlerimizde yerel işletmeleri tercih etmemiz gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin