Samsun Klas Haber

Samsun TSO’dan yeni hizmet

Samsun TSO’dan yeni hizmet
10 Haziran 2020 - 11:12

Samsun TSO’dan yeni bir hizmet daha

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Sicil Müdürlüğünce verilen bazı belgelerin Oda’ya gelmeden, “MERSİS” programı üzerinden verilmeye başlandığını söyledi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği olan Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’nde (MERSİS)  üretilen belgelerin elektronik ortamda talep edilmesi amacıyla başlattıkları altyapı çalışmalarını tamamlayarak, uygulamaya başladıklarını söyledi.

BELGELER MERSİS’TEN ALINABİLECEK

Oda hizmet kalitesini en üst seviyeye tutmak adına yürüttükleri çalışmaların planlı ve programlı şekilde devam ettiğini belirten Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesi çok önemli. Buna paralel olarak, akreditasyon sistemi sayesinde de oda ve borsaların kendilerini dönüştürüp geliştirmeleri de çok önemli. A Kalite Hizmet Belgesi’ne sahip Odamız, üyelerine en iyi ve en pratik hizmeti vermek için de çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü ve TOBB işbirliği olan Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’nde (MERSİS)  üretilen belgelerin elektronik ortamda talep edilmesi amacıyla başlattığımız altyapı çalışmalarını tamamlayarak, hizmete aldık. Bu programa geçen ilk odalardan biri olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Üyelerimiz artık MERSİS üzerinden, Odamız Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde yapılan Ticaret Sicili Tasdiknamesi, Merkez Nakli Belgesi, Şube Açılış Belgesi, İflas ve Konkordato Belgesi gibi hizmetleri e-imzalı olarak alabilecekler. Belge talepleri, iş günlerinde ve çalışma saatleri içerisinde gerçekleştirilecektir” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin