Samsun Klas Haber

Samsun’da Sanayi Sitesi İsyanı!

Samsun’da Sanayi Sitesi İsyanı!
19 Şubat 2021 - 3:38

Gülsan esnafının isyanı dinmiyor! ‘Sesimizi duyun’

Samsun’da Gülsan Sanayi Sitesi esnafı, Toybelen’deki dükkan fiyatlarının yüksekliğini pankartlarla protesto etti.

Gülsan esnafının isyanı dinmiyor! ‘Sesimizi duyun’ Samsun’da Gülsan Sanayi Sitesi esnafı, Toybelen’deki dükkan fiyatlarının yüksekliğini pankartlarla protesto etti

Samsun’da Gülsan esnafı, TOKİ tarafından Toybelen’de yaptırılan yeni sanayi sitesindeki dükkan fiyatlarının yüksek olmasına tepki gösterip, açtıkları pankartlarla seslerini duyurmak istedi.

 

‘BİZ FABRİKATÖR DEĞİLİZ’

Samsun’un Canik İlçesi Gülsan Sanayi Sitesi Vatan Caddesi’nde seslerini yetkililere duyurmak için toplanan esnaf, üzerinde ‘Sahipsizler sanayisine yaklaştınız’, ‘Biz fabrikatör değiliz sanayisine gider’, ‘Toybelen’de dükkan çok para sanayisine gider’ dövizleri ve “Cumhurbaşkanım; Samsun Gülsan Sanayi Esnaf ve Sanatkarlarıyız. Toybelen Sanayisi dükkan fiyatlarının yüksekliği ile ilgili imzalarımızı getirdik. Arz ederiz”  yazılı dövizler taşıyarak, seslerini duyurmak istedi.

‘LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’le görüşmelerinden olumsuz yanıt alan esnaf, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslerini duyurmak istediklerini ve topladıkları imzaları gönderdiklerini belirterek, ‘Lütfen sesimizi duyun’ çağrısında bulundu.

Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan esnaf şunları söyledi.

 

“ÖDEYECEK GÜCÜMÜZ YOK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin