Samsun Klas Haber

Samsun’lu Tanzim Satışında Uzun kuyruklar oluşturdu!

Samsun’lu Tanzim Satışında Uzun kuyruklar oluşturdu!
28 Şubat 2019 - 15:48

Samsun’da tanzim satışına vatandaşlar hucum etti.uzun ilk gün 11 ton ürün satıldı

Samsun’da vatandaşlar kurulan tanzim satış noktalarına hucum etti  uzun kuyruklar oluştu.

Türkiye’de birçok büyük şehirde uygulanan  tanzim satış yerleri 27 Şubat’tan itibaren  Samsun‘da da hayata geçti. İlkadım’da 5, Atakum ve Canik birer tanzim satış yeri olmak üzere toplam 3 ilçede 7 tanzim satış yerinde vatandaşa ucuz sebze, meyve bakliyata hucum etti. 11ton ürün satışı yapıldı.

 

Samsun’da tanzim satışın başladığı ilk günde   6 ton 552 kilo patates, 1 ton 578 kilo domates, 226 kilo kokteyl domates, 908 kilo yeşil biber, 648 kilo elma, bin 564 kilo patlıcan, 144 kilo mercimek ve 582 kilo nohut olmak üzere toplam 11 ton  ürün vatandaşlara satıldı.

Tanzim satışlardan memnun olan vatandaşlar ikinci gün de tanzim satış noktalarına yoğun ilgi gösterdiler. Vatandaşlar tanzim fiyatlarının, pazar fiyatlarından oldukça düşük olduğunu ifade ederek, herkesi tanzim satış noktalarından alışveriş yapmaya davet ettiler.

Tanzim satış noktalarında elma 3, kuru soğan 2, patates 2, patlıcan 4,5, biber 6, domates 3, salatalık 4, 2 kg nohut 11, 2 kg yeşil mercimek 9 ve 5 kg’lık Osmancık pirinci ise 30 liradan satılıyor.

İlk iki gün salata ve soğan tedarik edilemediği için satılamazken, yakın zamanda soğan ve salatalığın da tüketiciye ulaştırılacağı belirtildi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin