Samsun Klas Haber

Samsun’un sorunları masaya yatırıldı

Samsun’un sorunları masaya yatırıldı
13 Mayıs 2020 - 16:13

AK Parti Samsun’un projelerini Bakan Karaismailoğlu’na sundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu, AK Parti Samsun Milletvekilleri ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile  Samsun’un ulaştırma ile ilgili yatırımlarını değerlendirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

“Samsun’un, Potansiyelini Daha Etkin Kullanması İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Samsun’un kara, deniz, hava ve demiryolu gibi alternatifli ulaşım modu, limanları, uluslararası lojistik merkezi ve ulaşım altyapısıyla önemli bir avantaja sahip olduğunu belirten Karaaslan, “Coğrafyasıyla merkez konumda bulunan Samsun’umuzun bu kimliğinin daha da öne çıkması için ulaştırma imkânlarının gelişmesi çok önemlidir. Sn. Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımız ile ortak akıl ve istişareyle çalışıyor; Samsun’un, hinterlandındaki gücünün artmasını hedefliyoruz. Samsun’umuzu 2023 hedeflerine ve ötesine en güçlü şekilde taşımak için potansiyelini etkin kullanması adına çalışmaya devam ediyoruz.” görüşünü paylaştı.

İSTİŞARE YAPILDI

Toplantıda, Samsun’da yapımı devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin