Samsun Klas Haber

Sinecek’ten Palandöken’in çağrısına destek

Sinecek’ten Palandöken’in çağrısına destek

Sinecek’ten Palandöken’in çağrısına destek
13 Nisan 2022 - 5:22

Sinecek’ten Palandöken’in çağrısına destek

Son zamanlarda artan elektrik fiyatları esnafı zor durumda bırıkarken, Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sinecek, elektrik faturalarında esnafa özel tarife uygulanması gerektiğini söyledi.

 

Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek’ten, TESK Başkanı Bendevi Palandöken’in açıkladığı ‘elektrikte esnaf tarifesi’ uygulanması ile ilgili talebine destek geldi.

ESNAFA ÖZEL FİYATLANDIRMA
Artan elektrik maliyetinin esnafı zorda bıraktığına vurgu yapan Başkan Sinecek, “Yaz mevsimi geliyor. Dolayısıyla klimalar, dolaplar daha fazla çalışacak. Sayın Genel Başkanımız da bu konuya dikkat çekerek, bunun göz önünde bulundurulmasını ve haklı olarak da elektrik faturalarında esnafa özel bir fiyatlandırma çağrısında bulunmuştur. Biz de Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak genel başkanımızın bu talebini destekliyoruz” dedi.

ESNAF, EKONOMİNİN BEL KEMİĞİ
Pandeminin ardından ekonomik sorunlarla boğuşan esnafın bir de elektrik faturaları ile belinin büküldüğünü ifade eden Sinecek, esnafın ekonominin bel kemiği olduğuna dikkat çekerek, kredi desteklerinin sürdüğünü, ancak esnafa elektrikte indirimli tarife uygulanması gerektiğini söyledi.

YÜKSEL FATURALAR ESNAFI BUNALTIYOR
Başkan Metin Sinecek, “Esnafın en önemli harcama kalemini elektrik faturaları oluşturuyor. Yüksek faturalar zor günler geçiren esnafımızı iyiden iyiye bunaltıyor. Bu nedenle TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’in esnaf için indirimli elektrik tarifesi talebi yerindedir. Biz de bu talebi destekliyoruz. Esnafımıza daima sahip çıkan ve destek veren hükümetimizden esnaf için elektrikte indirimli ‘Esnaf Tarifesi’ uygulanması konusunda beklentimiz vardır. Bu talep yerine getirilir ise esnafımız bu yaz bir nebze olsun nefes alacaktır” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin