Samsun Klas Haber

STSO Meclis Başkanlığı’na Akyüz Aday Oldu

STSO Meclis Başkanlığı’na  Akyüz Aday Oldu
06 Nisan 2018 - 7:12

STSO Meclis Başkan Adayı Akyüz: Kazanan Samsun olacak

Samsun TSO organ yenileme seçimlerinde 8. Meslek Komitesi’nde rakibine fark atarak zaferle ayrılan ve Cumartesi günü yapılacak ikinci seçimlerde de Meclis Başkanlığı’na adaylığını açıklayan başarılı işadamı Haluk Akyüz, seçimlerde kazananın Samsun olacağını söyledİ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3 Nisan’da gerçekleşen organ yenileme seçimlerinde en çekişmeli grup olarak gösterilen 8. Meslek Komitesi’nde kullanılan oyların üç de ikisini alarak farklı bir şekilde zaferle ayrılan başarılı işadamı Haluk Akyüz, haber sitemize özel açıklamalarda bulundu. Halen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten işadamı Haluk Akyüz, seçimlerde kazanın ve kaybedenin olmadığını, tek kazananın Samsun olacağını söyledi.
Teşekkür etti
Oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerden sonra Cumartesi günü yapılacak ikinci tur seçimlerinde Meclis Başkanı adaylığını da açıklayan Haluk Akyüz, “Organ yenileme seçimlerimiz Samsunumuza ve camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleşti. Öncelikle bize güvenerek desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkürü borç biliyorum. Burada kazanan ya da kaybeden yok. Seçimlerin tek kazananı var o da Samsun.  Çünkü; herkes Samsun’a hizmet için yola çıktı. Yaklaşık 9 yıldan beri Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu ile aynı yönetimde uyumlu bir şekilde birlikte çalışıyoruz. Biz göreve geldiğimizden beri tek bir hedefimiz vardı. O da kentimizin gelişmesine, ekonomisine katkı sağlamak ve yeni projeler üretmekti. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Ortağı olduğumuz Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nin açılması, Teknopark, Samsun Lojistik Köy ve Metal Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı ve daha birçok proje hepsi bizim dönemimizde oldu. Bu dönemde Meclis Başkanlığına adayım. Ayrıca, adaylığa destek veren Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Salih Zeki Murzioğlu’na da teşekkür ediyorum” dedi.
“Ortak paydamız Samsun”
Yeni oluşacak Samsun TSO organlarının aynı heyecan ve aynı hedeflerle kente değer katacak projeler üretmeye devam edeceğini belirten Haluk Akyüz, “Hizmet bir ekip işi. Bizim de çok güzel, uyumlu bir ekibimiz mevcut. Yaşadığımız şehre katkı sağlamak bizler için asli sorumluluktur. Bunun bilinciyle; tüm kesimlerle gönül bağımız var. Samsun; esnafıyla, sanatkarıyla, tüccarıyla, sanayiciyle bir bütündür. Bizlerin ortak paydası Samsun’dur. Hep birlikte bu şehrin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içinde olacağımızın bilinmesini istiyorum. Birlikten güç doğar. Bu zamana kadar hep birlikte el ele vererek, pek çok çalışmamızın hayata geçmesini sağladık. Her zaman ifade ettiğim gibi; güzel şehrimizi layık olduğu yere taşımak adına hep birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin