Samsun Klas Haber

Ve Berberler açıldı

Ve Berberler açıldı
11 Mayıs 2020 - 16:20

BERBERLER KEPENKLERİ KALDIRDI

Samsun’da berber ve kuaförler mesaiye başladı Samsun’da Korona virüsü salgını nedeniyle yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber ve kuaförler, bu sabah itibarıyla ilk müşterilerini almaya başladı

Samsun’da Korona virüsü salgını nedeniyle yaklaşık 2 aydır kapalı olan berber ve kuaförler, bu sabah itibarıyla ilk müşterilerini almaya başladı. Korona virüsü tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta faaliyetlerine ara verilen berber ve kuaförler, bu sabah itibarıyla hizmete başladı. Esnaf, hijyen kurallarına harfiyen uyarken tıraş olan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.

30 yıldır berberlik yapan Berber Salih Çağlar, “ 51 gündür tedbirler kapsamında  kapalıyız. Maddi olarak çok sıkıntı çektik. Allaha şükür bugün bismillah dedik.   Dükkanımızı açtık  dezenfekte ettirdik. Tüm önlemlerimizi alarak koyulan kurallar çerçevesinde  çalışmaya başladık. Müşterilerimiz içi aldığımız önlemler içeri girmeden başlıyor. Her müşteriye el dezenfektanı ikram ediyoruz. İçeriye maskeyle beraber giriyor. Tek kullanımlık havlular ve peçetelerimiz var. Bunları kullanıyoruz. Hem dükkanımız rahatlasın hem de virüsü yaymayalım diye randevu sistemi ile çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin