Samsun Klas Haber

Veli Hazır

Veli Hazır
23 Ocak 2020 - 18:36

Samsunspor Haberleri | Veli Çetin Görev Bekliyor

Yılport Samsunspor’un çiçeği burnunda defans oyuncusu Veli Çetin, eksiklerini kapatmak için yoğun bir çalışma temposuna girdi. Yalçın ve Erkam’ın sakat olmasından dolayı dev stoperin Ertuğrul Sağlam’dan görev beklediği öğrenildi.

Yılport Samsunspor’un ara transfer döneminde Süper Lig ekibi Göztepe’den kadrosuna kattığı Veli Çetin eksiklerini tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Sezon başından bu yana sadece bir maçta forma giyebilen ve İzmir temsilcisinin devre arası kamp kadrosuna dahil edilmeyen 1.93’lük dev stoper güç depoluyor.

REKABETE DAHİL OLDU

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 20. haftasında 19 Mayıs Stadyumu’nda Başkent Akademi FK’yı konuk edecek olan Yılport Samsunspor’da Yalçın Kılınç ve Erkam Reşmen’in sakat olması, başarılı stoperin formayı alma şansını güçlendiriyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan görev bekleyen Veli’nin şu anda stoper mevkisinde Ercan Yazıcı ve Recep Burak Yılmaz’la forma rekabetine girmiş durumda.

Veli Çetin Pendikspor deplasmanında Kırmızı-Beyazlı forma altında ilk maçına çıktı. Sakatlık yaşayan Erkam’ın yerine oyuna dahil olan dev stoper, 20 dakika kadar süre aldı.

Kaynak; Hedef Halk Gazetesi /Ergin Caner Cabbar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin