Samsun Klas Haber

zama doyduk!

zama doyduk!
22 Mart 2022 - 7:28

Samsun’da Dolmuş Zammı Bugün Görüşülecek! İşte Teklif Edilen Rakam

Samsun’da Dolmuş Zammı Bugün Görüşülecek! İşte Teklif Edilen Rakam Samsun’da şehir içi dolmuş hatlarına bugün yapılacak UKOME toplantısında zam kararı alınacak. Şoförler Odası ise dolmuş ücretlerinin 8 TL olmasını teklif etti.

Samsun’da bugün yapılacak UKOME toplantısında, şehir içi dolmuş hattı ücretlerine zam yapılması ile ilgili Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan gelen teklif görüşülecek.

‘KARARA BAĞLANACAK’

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Medya Grubu’na yaptığı açıklamada, UKOME toplantısında zam kararı alınacağını belirterek, “Şehiriçi dolmuş hatlarında yolcu ücretlerinin 8 TL, İncesu-Taflan ve Kirazlık-Tekkeköy yolcu minübüsleri için de ücretin 9 TL olmasını teklif ettik. Yapılacak UKOME toplantısında teklifimiz görüşülerek karara bağlanacak” dedi. Şehir içi dolmuş hatları ücretlerine zam yapılması ile ilgili gerçekleşecek UKOME toplantısında, Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın teklifi kabul edilirse, 1,2,3 ve 4 Nolu dolmuş hatlarında yolcu ücreti, kişi başı 5 TL’den 8 TL’ye yükselmiş olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin