Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1 Puan İYİ Puan

1 Puan İYİ Puan
02 Kasım 2020 - 4:46

Adana’dan puanla döndük

Adanaspor: 1 Yılport Samsunspor:

 Samsunspor, TFF 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’la 1-1 berabere kaldı.

TFF 1. Lig’in 8. haftasının kapanış maçında Şampiyonluk kovalayan iki güçlü rakip karşı karşıya geldi.
 Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşıkarşıya gelen Adana Demirspor ve Yılport Samsunspor , kozlarını paylaştı. Karşılaşma hızlı başladı, ilk dakikalarda önce Samsunspor Ferhat’la, daha sonra Adana Demirspor Volkan Şen’le gole çok yaklaştı. Orta saha mücadelesinin ön planda olduğu ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.
GUİDO’DAN MUHTEŞEM GOL
Kırmızı-Beyazlılar ikinci yarıya golle başladı. karşılaşmanı 50 dakikasında  Guido Koçer, ceza sahası dışından muhteşem bir gole imza attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. (1-0) İki takımın karşılıklı atakları devam ederken, Adana Demirspor maçın son dakikalarında baskısını arttırdı. 85. dakikada oyuna dahil olan Davide Lanzafame, aynı dakikada eşitlik golünü kaydetti. (1-1) Karşılaşmada başka gol olmayınca Yılport Samsunspor Adana’dan bir puanla döndü. Puanını 15’e yükselten Kırmızı-Beyazlılar, dördüncü sıradaki yerini koruyarak zirve takibini sürdürdü.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P