Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Adana’da Samsunspor taraftarına Çok Çirkin Saldırı

Adana’da Samsunspor taraftarına  Çok Çirkin Saldırı
02 Aralık 2023 - 18:05

ADANA’DA  SKANDAL

 adanademir spor Samsunspor maçında skandalın kıralı yaşanıyor.

Yenik duruma düşen Adanademirdpor taraftarları Samsunspor taraftalarına bıçak ve palalarla saldırıyor. Adana Emniyeti bu vahşeti seyrediyor.

 Samsunspor Taraftarlar Sorumlusu Tonguç Anıl  görevlileri geörevlerini yapmaya çağrısı yaptı.

 Anıl yaptığı Sosyal medya paylaşımında şu açıklamayı yaptı.

Adana emniyeti sınıfta Kalmıştır 100 lerce adana demir Seyircisi Samsunspor Taraftarına Sdatyumun içinde Bıçaklarla Satırlarla Demir Sopalarla Saldırmıştır Facianın Eşiğinden Dönülmüştür Bizlere Ayakkabılarımızı Bile Çıkartan ince Arama Yapan Adana Emniyetine Soruyoruz deplasman Türubünene Bu insanlar Nasıl Geldi Bunları İçeri Nasıl Soktu Samsun Emniyetini Kendinize Örnek Alın Samsuna Gelen Deplasman Taraftarı Burnu Kanamadan Şehrine Dönüyor Dahada Maç Devam Ediyor Ne Olacağı Belli Değil yazık Demekden Başka Elimizden Başka Bisey Gelmiyor Yetkileleri Göreve Davet Ediyoruz.

Tonguç Ali ANIL
SAMSUNSPOR Taraftar Sorumlusu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P