Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Aıtıparmak: ”Zamanla İyi Olacağız’

Aıtıparmak: ”Zamanla İyi Olacağız’
01 Eylül 2021 - 4:35

Mehmet Altıparmak’tan Flaş Açıklamalar: ‘Lig Bu Sene Zor Gececek’…

 Teknik Direktör Altıparmak, TFF 1. Lig’de bu sene kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesinin olacağını belirterek, “Samsun’u seven herkesi bir çatı altında toplayıp sezon sonunda inşallah şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

İYİ SONUÇLAR ZAMANLA

TFF 1. Ligin geçtiğimiz senelere göre daha zor olacağını belirten Altıparmak, “Milli maç arasından takımlar transferlerini tamamlamış ve oturmuş olacak. Daha zevkli ve çekişmeli bir lig izleyeceğiz. Bu sezon TFF 1. Lig’in en zor sezonlarından biri olacak. 6-7’inci haftadan sonra deplasmandan galibiyetlerinin daha az olacağını düşünüyorum. Bu sene bir oyun sistemimiz var. Bunu içeride dışarıda her yerde oynayacağız. Oyuncularda sistem değiştirmek çok kolay değil. Futbolumuz güzelleştiğinde iyi sonuçlarında geleceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Samsun’un Süper Ligi hak eden bir şehir olduğunu belirten Altıparmak, “Taraftarımıza özellikle teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir ilgi alakaları var. Oynanan futbol onların şu anda çok hoşlarına gidiyor. Ama daha iyisini oynayacağız. Lig çok uzun bir maraton. Sabırlı olacağız ve çok çalışacağız. Samsun’u seven herkesi bir çatı altında toplayıp sezon sonunda inşallah şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız. Samsun şehri süper ligi gerçekten hak ediyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P