Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ak Parti’den Samsunspor İçin Çağrı

Ak Parti’den  Samsunspor İçin Çağrı
22 Nisan 2018 - 6:53

“Samsunspor için Stadyuma”

 İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları ile birlikte kameralar karşısına geçen İl Başkanı Karaduman, tüm Samsun halkını Pazar günü oynanacak Denizlispor müsabakasına davet etti.

İl Başkanı Av. Hakan Karaduman açıklamasında, Samsunsporumuz yarın, 53 yıllık tarihindeki en önemli karşılaşmasında bizi biz yapan sevdamız ve şehrimiz için mücadele edecek. Takımımızın iyi gününde ve kötü gününde her zaman en büyük destekçisi Samsun halkı olmuştur. Bu önemli ve zor gününde yine takımımızın yanında olduğumuzu göstermek için tüm Samsunluları yarın saat 13.00 da 19 Mayıs Stadyumuna bekliyoruz. Takımımıza destek için yarın tüm teşkilatımız ile birlikte bizlerde statta takımımızın yanında olacağız. Haydi Samsun, SAMSUNSPOR İÇİN STADYUMA” diyerek Samsunlulara seslendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P