Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Altay Engelini Nadir Aştı!

Altay Engelini Nadir Aştı!
24 Ocak 2021 - 18:57

Samsunspor Altay karşısında ecel teri döktü!

Şampiyonluk  adayı  Samsunspor, kendisi gibi iddialı rakibi Altay’ı sahasında zor da olsa  1-0’lık skorla yenmeyi başardı.

 

 SESSİZ DEVRE 

TFF 1. Lig 18. hafta mücadelesinde şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor, evinde  güçlüRakibi Altay’ı konuk etti.   Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada yeni transferler Yasin Öztekin ve Gökhan  Karadeniz ve dJe  ile başlayan  Kırmızı-Beyazlılar ilk yarıda güçlü rakibi karssında beklenen oyununu bir türlü ortaya koyamadı ortaya  ilk yarı karşılıklı ama sonuç vermeyen ataklarla 0-0 bitti

İKİNCİ DEVRE

İkinci 45  dakikanın ortalarında  yeni transferleri Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Dje’yi oyundan alan Ertuğrul sağlam yerine , Guido Koçer, İlyas Kubilay Yavuz  ve  Mathias oyuna sokmasının ardından, beklenen gol  86. dakikada sahneye çıkan Nadir’den geldi.  Kullanılan serbest vuruştan gelen topu Nadir kafa ile  ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P