Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ASLA YALNIZ DEĞİLSİN SAMSUNSPORUM

ASLA YALNIZ DEĞİLSİN SAMSUNSPORUM
07 Ocak 2018 - 9:48

Samsunspor – Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan Samsunspor’a yardım kampanyasına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok destek verdi.

Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan Samsunspor’a yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Samsunspor’a gönül veren herkes imkanları doğrultusunda takıma destek veriyor. Kampanyanın başlatıldığı andan itibaren harekete geçen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’a destek verdi.

Başkan Tok, “Şehrin kalbindesin. Kırmızı-Beyaz renkli formanın armasında göğsünün tam üstünde Atatürk’ü taşıyan tek takım olan Samsunsporumuza sahip çıkıyoruz. Asla yalnız değilsin Samsunsporum. Çünkü arkanda sana sevdalı koskoca bir şehir var. Samsun yine tarihe damgasını vuruyor. Kurtulan değil, kurtaran şehir ünvanıyla başlatılan yardım kampanyasına çıkılan destekle yeniden meşale yakıyor. İşte Samsun, İşte Samsun taraftarı. Bizde Samsunsporumuzun sonuna kadar yanındayız. Yürekten sevdik. Kırmızı beyaz renklerine sevdalandık. Samsun Valiliğimizce başlatılan “Samsunspor’a Yardım Kampanyası”na destek veriyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsunsporumuza desteğimiz sürecek. Kalbi Samsunsporla atan renklerine sevdalanan tüm hemşerilerimizi bu kampanyaya katkı ve destek vermeye çağırıyorum. Haydi Samsun takımına sahip çık” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P