Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

‘Ateşleyici Gücü Stada Bekliyoruz’

‘Ateşleyici Gücü Stada Bekliyoruz’
18 Ocak 2022 - 5:29

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler’den Taraftara Çağrı, ‘Ateşleyici Gücü Stada Bekliyoruz’

Yılport Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, ikinci devrenin ilk maçında güzel bir galibiyet aldıklarını cuma günü oynayacakları Kocaelispor maçına odaklandıklarını ve ateşleyici güç olan taraftarı stada beklediklerini söyledi

3 PUAN ÖNEMLİYDİ
Kırmızı – Beyazlıların Genel Kaptanı Cenk İşler, ikinci devreye güzel başladıklarını fakat kendilerini biraz daha geliştirmek gerektiğini belirterek, “Antalya kampı bizim adımıza iyi geçti. Balıkesirspor kaybedecek hiç bir şeyi olmayan bir rakipti. Bundan dolayı alınması gereken 3 puan çok önemliydi. Biz çok şükür bunu başardık. Fakat uyumsal anlamda kendimizi biraz daha geliştirmemiz gerekmekte. Şimdi Cuma günü oynayacağımız Kocaeli maçına odaklanacağız” dedi.

MAÇA BEKLİYORUZ
İşler taraftarın Samsunspor için en büyük silah olduğuna değinerek, “Her zaman söylediğimiz gibi. 12. adam en büyük silahımız en büyük gücümüz. Taraftarımız bizi desteklediği, sürece bizim futbolcu grubunun alamayacağı hiçbir maç olamaz. O yüzden ateşleyici gücü cuma akşamı bekliyoruz. Gelirlerse onlara yakışır şekilde mücadele eden, maçı kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir takım görürler. Ben 10 bine yakın bir taraftar bekliyorum. İnşallah da öyle olur” diye konuştu.

HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL
İşler, “Transferlerde son güne kadar neyin ne olacağı belli olmaz. Şu anda açık net bir şey yok. Gitmesi gereken oyuncuları sizler de iyi biliyorsunuz. Kontenjan açıp açamayacağımız transfer döneminin son gününe kadar sürecek. Sosyal medyada her boşa çıkan futbolcu ile kulübün ismini geçiriyorlar. Yazan herkese cevap verirsek vay halimize. İşimize odaklanmayız. Bizim ağzımızdan çıkmadığı sürece ya da resmi sayfamızdan yayınlanmadığı sürece hiçbir transfer doğru değildir”

Samsun Gazetesi: Esra VURAL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P