Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Bahattin Bin Pişman

Bahattin Bin Pişman
04 Ağustos 2020 - 6:35

Bahattin Köse bin pişman!

Yılport Samsunspor yönetimi ve teknik heyetin ortak kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan Bahattin Köse’nin, yaşananlar nedeniyle çok pişman olduğu öğrenildi. Samsun’da Teknik Menajer Uyar’la konuşan golcü oyuncunun affedilme gibi bir durumu söz konusu değil.

Pandemi süreci nedeniyle gelecek sezon peşinatlarını takıma biraz gecikmeli ödeyecek olan Yılport Samsunspor’da tüm futbolcular bu durumu kabul ederken, golcü oyuncu Bahattin Köse kulübe Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla ihtar çekmişti. Bu durum karşısında kadro dışı bırakılan 29 yaşındaki futbolcu, Nuri Asan Tesisleri’nde bireysel idman yapması için Samsun’a gönderildi.

“AF” SÖZ KONUSU DEĞİL
Tesislerde Teknik Menajer Yücel Uyar’la görüşen Bahattin Köse’nin çok pişman olduğu ve Yılport Samsunspor’da kalmanın yollarını aradığı öne sürüldü. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın ise bu konuda çok kararlı davrandığı, golcü oyuncuyu affetme gibi bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi. Bahattin, kendisine kulüp aramaya, gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

KOŞMUYOR…

Geçen sezon 19 golle takımın en skorer ismi olan Bahattin Köse’nin, gol krallığına oynarken ligin son haftalarında oynanan maçlara yedek kulübesinde başlamasının nedeninin ise koşmaması olduğu öğrenildi. Antrenmanlarda takım arkadaşlarına oranla daha az koşan Bahattin, hem Ertuğrul Sağlam hem de Başkan Yıldırım tarafından birkaç kez uyarıldı, fakat 29 yaşındaki futbolcu kulak asmadı.

Kaynak:Hedef Halk Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P