Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başkan Başkan Destek İstiyor!

Başkan Başkan Destek İstiyor!
28 Temmuz 2020 - 6:56

Başkan Yüksel Yıldırım, “Süper Lig hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte ise belediye başkanlarımızdan ve şehrin önde gelen isimlerinden ‘para’ değil sadece ‘destek’ bekliyorum” dedi.

SORULARI YANITLADI
Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun’a gelir gelmez ayağının tozuyla ilk kez Samsun Medya Grubu bünyesinde bulunan Canlı Haber TV’ye konuştu. Çarşamba Havalimanı’nda Spor Müdürü Salim Yıldız’ın sorularını yanıtlayan Başkan Yıldırım, kombine ve loca satışları, transfer, borçlar ve altyapı tesisleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

TRANSFERDE FRENE BASTIK
Transferde frene bastıklarını söyleyen Başkan Yıldırım, “Ertuğrul hocam transferde en iyi oyuncuları uygun fiyatlara alabilmek için bana transferi bayram sonrasında ertelemeyi önerdi. Bizde hem bütün rakiplerimizin belli olması ve şampiyonluğumuzu riske atmamak için frene bastık. Duruma göre oyuncu kotasına ek olarak 1 veya 2 oyuncu daha alabiliriz” diye konuştu.

BAYRAMDAN SONRA
Kombine satışlarının bayram sonrasında başlayacağını belirten Yıldırım, “Bu sezon maçlara taraftarın alınıp alınmayacağı hala belirsiz. Ancak biz maçlarımızı seyircili oynayacakmışız gibi çalışmalarımızı yürütüyoruz. İş insanı Kaya Aşçı, Abdurrahman Güngör ve Ali Alper Tüfekçi, loca aldılar. Bayram sonrasında kombine satışlarına da başlayacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DEMİR’E ÇAĞRI  
Altyapıya ciddi yatırım yaptıklarını vurgulayan Yıldırım, “Türkiye’de birçok profesyonel takımın A takımlarına yapmadığı tesisi ben Samsunspor’un altyapısı için yaptırıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e altyapı tesislerinin belediyeye ait olan kısmını Samsunspor’a 10 yıllığına kiraya vereceğini düşünüyorum. Mustafa başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: SamsunGazetesi/Salim YILDIZ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P