Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başkan Demir’den Milli Coşku Daveti.

Başkan Demir’den Milli Coşku Daveti.
07 Eylül 2019 - 4:23

Samsunlular meydanda buluşacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunluları, yarın akşam oynanacak Türkiye-Andorra maçını Cumhuriyet Meydanı’ndaki dev ekranda izlemeye davet etti

Türkiye Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5’inci maçında yarın akşam İstanbul’da Andorra ile karşı karşıya gelecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise Samsunlulara, karşılaşmayı Cumhuriyet Meydanı’ndaki dev ekranda izleme çağrısında bulunarak, “Milli coşkuya hep birlikte ortak olalım” açıklamasını yaptı.

MİLLİ TAKIM’A İNANIYORUZ

Avrupa Şampiyonası’na katılma yolunda her maçına büyük önem veren A Milliler’in ülkede yeni bir futbol heyecanı yaşattığını söyleyen Başkan Mustafa Demir, “Milli Futbol Takımımız, hepimizin gururu. Gruplara iyi bir başlangıç yaptık. Bunun devam etmesi en büyük arzumuz. Bu nedenle ilk olarak Andorra’yı, ardından Salı akşamı deplasmanda Moldova’yı yenmek istiyoruz. Milli Takımımız bunu başaracak güçte. Biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak milli heyecanımızı Cumhuriyet Meydanı’nda hep birlikte yaşamak istedik. Tüm Samsunluları dev ekranda milli coşkuyu yaşamak için yarın akşam Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

MAÇ 21.45’TE, İSTANBUL’DA

Grupta Fransa ve İzlanda ile birlikte 3 galibiyeti bulanan Ay-Yıldızlılar rakibi karşısında galip gelerek puan kaybı yaşamak istemiyor. Türkiye – Andorra maçı yarın akşam saat 21.45’te Vodafone Arena’da oynanacak.
 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P