Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Boks Türkiye Şampiyonu İlkadım’dan Çıktı…

Boks Türkiye Şampiyonu İlkadım’dan Çıktı…
24 Aralık 2018 - 5:35

Samsun’a altın madalya ile döndüler

İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları,  Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye 3.lüğü ile Samsun’a döndü.

 

BERAT ACAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 18-22 Aralık tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda 91 kg’da Berat Acar Türkiye Şampiyonu, 81kg’da Tamer Tok ise Türkiye 3.sü oldu.

BAŞARIDAN BAŞARIYA…”

Başarıdan başarıya koşarak tüm müsabakalardan şampiyonluk ve derece ile dönen Berat Acar, geçen sene Antalya’da düzenlenen boks şampiyonasında Avrupa ikincisi olmuştu.

Kazandığı şampiyonlukları ve elde ettiği başarılarda en büyük pay sahibi olan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür eden Berat Acar, “Balıkesir’den altın madalyayla Samsunumuza dönüyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Uzun bir aradan sonra İlkadım Belediyesi sporcusu olarak Türkiye Şampiyonu olarak Samsun’a altın madalya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her daim yanımızda olan başarılarımızı paylaşmaktan mutluluk duyduğumuz İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a bu altın madalyayı hediye ediyoruz. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu

“ONURLUYUZ, GURURLUYUZ”

Balıkesir’de düzenlen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu Berat Acar ve Türkiye Üçüncüsü Tamer Tok’u tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Türkiye’nin değişik illerinden müsabakaya katılan 126 sporcu arasında finale kalan 20 sporcu içerisinden bir Türkiye şampiyonluğu ve bir üçüncülük başarısı elde elde edilmesinden büyük onur ve gurur duydum. Spora yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destekler genç sporcularımızca hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. Belediyemiz sporcuları her branşta başarıdan başarıya koşarak bizlerin gurur kaynağı oluyorlar. Her yeni başarı ile çıtayı biraz daha yükselterek daha da büyük başarılara imza atmayı başaran evlatlarımızı canı gönülden tebrik ediyor ve başta antrenörlerini, teknik ekibini ve aileleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P