Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BUGÜN 20 OCAK

BUGÜN 20 OCAK
20 Ocak 2022 - 5:40

Samsunspor, 20 Ocak için anma töreni düzenleyecek

Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989’da geçirdiği trafik kazasının 33. yıldönümünde, yaşamını yitirenler için bugün kabirleri başında anma düzenlenecek.

Bundan 33 yıl önce Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için çıktığı yolda havza yakınlarında trafik kazası geçiren Samsunspor kafilesinde hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, oyuncular Muzaffer Badalıoğlu, Zoran Tomic ve otobüs şoförü Asım Özkan unutulmadı.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENECEK
Kazada yaşamını yitiren Teknik Direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan, 20 Ocak (bugün) Asri Mezarlık’taki mezarları başında anma töreni düzenlenecek. Mete Adanır KKTC’de, Muzaffer Badalıoğlu Zonguldak’ta, Zoran Tomic ise Sırbistan’da bulunan kabri başında anılacak.

EMİN KAR DA ANILACAK
Anma programı kapsamında 3 ay önce vefat eden eski Başkan ve oyuncu Emin Kar da unutulmadı. Samsunspor’un geçirdiği trafik kazasında otobüsün içinde bulunan ve futbol hayatı biten Emin Kar da, Asri Mezarlık’taki kabri başında anılacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P