Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Buz, Oyuncularına İsyan Etti

Buz, Oyuncularına İsyan Etti
06 Ekim 2019 - 8:46

İrfan Buz: ‘Adamı Isıracaksın’

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz:  “Tüm Oyuncularımız  ilk yarıyı kötü oynadı” dedi

Yılport Samsunspor  Teknik Direktörü İrfan Buz 2-2 kalınan Manisa FK maç sonucunu değerlendirdi. Takımının karşılaşmanın ilk yarısında oynanan futboldan memnun olmadığını söyleyen Buz ”2-0 geriye düştüğümüz bir maçı 2-2 beraberlikle bitirdik.  Özellikle tecrübeli oyuncularımız ilk yarıyı çok kötü oynadı. Mücadele etmezsen, basmazsanız hiçbir şey olmaz. Karşılaşmanın İlk devresinde  orta saha oyuncularımızdan  beklediğim baskı ve coşkuyu göremedim.  Her şey olabilir ama sahada ısıracaksın. Adam yanından geçiyor seyrediyorsun. Bir oyuncuyla alakalı değil bu. Takım olarak savunma yapıp, takım olarak hücum yapacaksın. İlk yarıda istediğimiz mücadeleyi vermedik. Çok top kaybettik, yumuşak kaldık, rakibimize müsaade ettik. Böyle bir şey fıtratımızda yok. Ben bunu kabul asla kabul edemem. Önce  inanacaksın.  Seyirci baskısı yok böyle birşey  kabul etmiyorum.  Bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maçlara bakacağı” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P