Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Canik Basket Artık TİVUBU’da

Canik Basket Artık TİVUBU’da
06 Temmuz 2018 - 10:00

Canik Basket artık TİVİBU’da

Samsun’u Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Tivibu Spor’da sporseverlerle buluşacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçları 3 sezonluğuna Tivibu’dan yayınlanacak. Lig maçlarının yanısıra Kadınlar Türkiye Kupası ile TBF All-Star maçları da Tivibu Spor’da sporseverlerle buluşacak. Fairmont Quasar İstanbul Otel’de düzenlenen imza törenine TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany, TBF CEO’su Ömer Onan’ın da katıldığı anlaşma töreninde Samsun Canik Belediyespor Kulübü’nü yönetim kurulu üyeleri Hamza Aygün ile Zafer Şimşek temsil etti.

ŞEHRİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ

Anlaşmaya göre, 2018-2019 Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde her hafta 2, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında ise haftada 3 maç canlı yayınla basketbolseverlere aktarılacak. Anlaşma törenine katılan Samsun Canik Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Aygün, “Tivibu ailesiyle güzel bir anlaşma yapıldı. Yapılan anlaşma kadın basketbolun güçlenmesi ve gelişimi açısından önemli. Artık Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımımız her eve girecek inşallah. Bu şehrimizin tanıtımı açısından oldukça önemli. Basketbol Federasyonumuzun ve Tivibu ailesinin yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Türk basketbolu için hayırlı olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P