Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

DJEDJE iMZALADI!

DJEDJE iMZALADI!
09 Ocak 2021 - 8:33

 DJEDE Samsunspor’da

Kırmızı-Beyazlı ekibin daha önce kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Brice Dja Djedje ile de imzalar atıldı.

Devre arası transferde çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürüten Yılport Samsunspor’da Gökhan Karadeniz’den sonra ikinci imzayı da daha önce takıma dahil olan Brice Dja Djedje’de imzayı atan isim oldu. Kırmızı-Beyazlı kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklama da, ”Kulübümüz, geçtiğimiz günlerde ön protokol imzaladığı Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Brice Dja Djedje ile önümüzdeki yıl opsiyonlu olmak üzere 2020-2021 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Hoş geldin Brice Dja Djedje” paylaşımında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P