Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ender Gür:’O Defterin Açılmasını İstemiyorum’

Ender Gür:’O Defterin Açılmasını İstemiyorum’
07 Mart 2018 - 10:05

Ender Gür: Ciğeri 5 para etmez insanların…!

Kanal 362’de yayınlanan Sporaksiyon programında anons durumuyla ilgili açıklama yapan Ender Gür, “Herkesten rica ediyorum. Bir daha o defterin açılmasını istemiyorum” dedi.

Sporaksiyon programı yorumcusu, eğitimci Ender Gür, Samsunspor maçlarında anons durumuyla ilgili açıklama yaptı. Uzun süredir Samsunsporlu taraftarların maçlarda anons yapması konusunda yoğun baskı yaptığı Ender Gür, bu konuda sessizliğini bozarken son noktayı koydu. Dün akşam Kanal 362’de ekranlara gelen Sporaksiyon programında taraftarlardan gelen mesajlar üzerine Ender Gür, ” Herkesten rica ediyorum. Bir daha o defterin açılmasını istemiyorum. Tek bir cümle söylemek istiyorum. Olay farklı mecralara giderek ciğeri beş para etmez insanların ağzında sakız olacak adam değilim. Son noktayı koyuyorum” dedi. (sporaksiyon)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P