Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Erdoğan Başakşehir’i Kutladı!

Erdoğan Başakşehir’i Kutladı!
20 Temmuz 2020 - 5:28

Erdoğan şampiyon Başakşehir’i tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Başakşehir ile ilgili bir tebrik mesajı yayınladı.

Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor’u 1-0 yenen Başakşehir, tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019-2020 sezonunda mutlu sona ulaşan turuncu-lacivertliler ilgili resmi Twitter hesabından bir tebrik mesajı yayınladı.

Başakşehirli Taraftarların şampiyonluk kutlamaları FOTO GALERİ

“GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”

Erdoğan, “2019-20 Süper Lig Cemil Usta sezonu şampiyonu @ibfk2014 Medipol Başakşehir Futbol Kulübü’nü ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyorum. Şampiyon Medipol Başakşehir ile birlikte zorlu geçen sezonda mücadeleleriyle futbolun rekabetçi fakat aynı zamanda birleştirici ruhunu yansıtan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, her birinin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P