Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Futbolda Kader Günü

Futbolda Kader Günü
28 Mayıs 2020 - 6:01

TFF’de kritik zirve!

Süper Lig’de daha önce 12 Haziran’da topbaşı yapmayı planlayan Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yapacakları son toplantı ile kesin kararlarını kamuoyuna duyuracak.

Corona virüs nedeniyle liglere verilen ara sonrası 20 Mayıs’ta Riva’da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi ile Kulüpler Birliliği, Süper Lig’in 12 Haziran’da tekrar başlaması için hemfikir olmuştu. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye’nin mevcut şartlarını değişimini göz önünde bulundurarak, ligin başlama konusundaki kesin tarihi ise 28 Mayıs’ta yapacakları basın toplantısında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtmişti.

KÜME DÜŞME KONUSU MASADA
Bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde son kez toplanacak olan TFF Yönetimi, liglerin son durumunu kamuoyuna duyuracak. Öte yandan yapılacak olan son zirvede, küme düşme konusunun da masaya yatırılması ve nihai kararın açıklanması bekleniyor.

‘Ortak hareket etmeliyiz’

TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin geleceği ile ilgili en son 20 Mayıs tarihinde önemli açıklamalarda bulunmuştu. Özdemir, “18 kulübün tamamının desteği ile liglerin 12 Haziran’da başlaması için anlaştık. 7 kulüp önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması yönünde talepte bulundu. Bu sezon düşme olmaması için bize başvuruldu. Bunu değerlendireceğiz. Herhangi bir sporcumuz ve futbol adamımızın virüse yakalanmaması için gereken her şeyi yapacağız. Ligleri oynayarak sonlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapma konusunda kulüplerimiz ile hemfikir olduk. Maddi olarak kulüplerimizi sarsmış durumda, ortak hareket etmemiz şart.” ifadelerini kullanmıştı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P