Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

GİSDOL: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Samsunspor’da Markus Gisdol’dan Adana Demirspor maçı sonrası açıklama: “Kazandığımız için mutluyuz”

GİSDOL: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
03 Aralık 2023 - 6:12

GİSDOL: MUTLUYUZ

Samsunspor Teknik  Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada: “Kazandığımız için mutluyuz”

Trendyol Süper Lig ekiplerinden  Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, 3-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, “Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

vSON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Takımımız oyun planına yüzde 100 sadık kalarak bunu sahada gösterdi. Adana Demirspor’un çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz ve ona göre hazırlandık. Pozisyon bulmak istiyorsak onları hataya zorlamamız gerektiğini biliyorduk. Bunları yaptık ve 3 puanı aldık. Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P