Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HAYDİ SAMSUN TAM ZAMANI

HAYDİ SAMSUN TAM ZAMANI
07 Ocak 2018 - 9:40

Samsunspor – Bu Aşkın Kahramanı Sensin organizasyonuyla Samsunspor’a maddi destek sağlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor’a yardım kampanyasına da katıldı

Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan Samsunspor’a yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Samsunspor’a gönül veren herkes imkanları doğrultusunda takıma destek veriyor. Bu Aşkın Kahramanı Sensin organizasyonuyla Samsunspor’a maddi destek sağlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yine devrede.
Taşçı, Samsun Valiliği tarafından kampanyanın başlatıldığı andan itibaren Samsunspor’a destek için kampanyaya katıldı.

Başkan Taşçı, sosyal medya hesabından, “Söz konusu Samsunspor olduğunda, bugüne kadar nasıl sessiz kalmadıysak, bugünde kalmayacağız. Atakum Belediye Başkanı ve Samsunspor aşığı olarak söz veriyorum. En kötü gün bugünse, ben bugün de varım! Valiligimizin başlattığı kampanyaya destek olalım. Ben bu kampanya için gereğini yapacağım. Kimsenin şüphesi olmasın. Sembolik olarak, ateşi yakmak adına, plakamızı temsilen 55 TL ile başlıyoruz. Haydi Samsun.Bu şehirde bu yürek var. Biz inanıyoruz. Daha önce de inandık. Samsun Valiliğinin başlatmış olduğu Samsunspor’a Yardım Kampanyası’na biz de katılıyoruz. Yüreği Samsunspor aşkıyla yanan tüm taraftarlarımızı da bu kampanyaya davet ediyorum. Şimdi tam zamanı” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P