Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Herşey Samsunspor İçin!

Herşey Samsunspor İçin!
15 Mayıs 2018 - 10:16

İshak Taşçı ve Tahsin Kosif El Ele Verdi.

Samsunspor’da Kongre öncesi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Tahsin Kosif el ele vererek Yönetim Oluşturmak için çalışma yapıyor.

Haziranda yapılacak olan kongre öncesinde hareketli günler yaşanmaya başladı. Yönetime gelmek için Samsunspor’un son durumu ile ilgili araştırma yaptığı öğrenilen Samsunspor’un eski yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın bir araya gelerek fikir alışverişinde buldukları öğrenildi. Atakum Belediyesi Seyir Tesisi’nde yapılan toplantıda Kosif’in, kayyum yönetiminin kulübün mali yapısı ile ilgili hazırladığı dosyayı da aldığı belirtildi.

DOSYAYI İNCELEYECEK
İki saate yakın süren toplantıda kulübün düzlüğü nasıl çıkacağı konusunda konuşulduğu ve Kosif’in aldığı dosyayı inceledikten sonra net bir şekilde karar vereceği öğrenildi. Öte yandan kayyum heyeti yeni sezonda ilgili çalışmalarını sürdürürken, kadroda bulanan mevcut oyuncularla görüşmeler yaptığı, 2018-2019 sezonunda takımın tahtasını açmak gerekli olan para miktarı ile transfer ve sezonluk bütçenin ne kadar olması gerektiği konusunda da ummalı bir şekilde çalıştığı biliniyor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P