Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HOCA AÇIKLADI… Samsunspor’da Son Durum

HOCA AÇIKLADI… Samsunspor’da Son Durum
13 Ocak 2022 - 6:46

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’dan Açıklamalar!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, hazırlık maçının genel olarak verimli geçtiğini, ikinci devrede ise tüm takımların 8 Şubat’tan itibaren şekilleneceğini söyledi

GENELDEN MEMNUN
Kırmızı – Beyazlılar, hazırlık maçında Rumen ekibi Rapid Bükreş’i 3-1 mağlup etti. Teknik Direktör Fuat Çapa, “Rakip kendi liginin Süper Lig düzeyinde oynayan bir takım. Antalya’da şiddetli yağışa rağmen, gayet güzel bir karşılaşma oldu. En azından oyuncuların sahada neler yapacağını gördük. Özellikle hücum hattındaki koşular çok iyiydi. Çok sayıda pozisyona girdik. Son vuruşlarda başarılı değildik. Rakip skoru 3-1 yapana kadar biz skoru daha da arttırabilirdik. Ama genel anlamda gayet olumluydu. Oyundan ve niyetten çok memnun olduğum” dedi.

8 ŞUBATTA GÖRECEĞİZ
İkinci devrenin ilk haftasının son bulmasının ardından Teknik Direktör Fuat Çapa, çok fazla değişikliğin olmadığını, transferlerle ligin şekilleneceğine değinerek, “Şuanda çok fazla değişen bir şey yok. Biz ilk hafta bay çektiğimiz için çalışma ortamımız oldu. Ama diğer takımlar içinde değişen çok bir şey olmadı. Çünkü onlar lige devam etti ve bu hafta yeni transferler oynamadı. Ocak ayının 12’sinden yani dün itibariyle transferlerin lisans çıkartma işlemleri başladı. Ligdeki takımların tam şeklini 8 Şubat’tan itibaren göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak/Samsun Gazetesi-Esra VURAL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P