Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İsmail Uyanık’a Teşekkür Yağmuru

İsmail Uyanık’a Teşekkür Yağmuru
04 Haziran 2020 - 7:22

Samsunspor taraftarı İsmail Uyanık’a teşekkür etti

2 Haziran 2018 tarihinde Samsunspor’a yeniden başkan olarak bugünlerin yaşanmasında büyük pay sahibi olan İsmail Uyanık’a, Kırmızı-Beyazlı taraftarlardan teşekkür yağdı.

Samsunspor tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayarak 2. Lig’e düşmesinin ardından, 2018 yılının Mayıs ayında Samsun’a gelerek başkanlığa adaylığını açıklayan İsmail Uyanık’a sosyal medyada adeta teşekkür yağıyor. Başkan Yüksel Yıldırım’ın Samsunspor’a sahip çıkmasında başrol oynayan efsane başkan Uyanık, 2 Haziran 2018 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile Kırmızı-Beyazlı kulübe 13 yıl sonra yeniden başkan olmuştu.

31 ARALIK’TA AYRILMIŞTI
Haziran ayının başlamasıyla birlikte Kırmızı-Beyazlı taraftarlar İsmail Uyanık’ın fotoğraflarını paylaşarak, “2 yıl önce Samsunspor uykudan uyandı”, “2 yıl önce bugün Samsunspor’un temelleri sağlam bir şekilde atıldı” gibi yorumlarda bulundular. İsmail Uyanık, Yüksel Yıldırım’la yaşadığı fikir ayrılığından dolayı Samsunspor’un menfaatleri doğrultusunda 31 Aralık 2019 tarihinde başkanlıktan istifa etmişti.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P