Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Maçın Hakemi Zorbay

Maçın  Hakemi Zorbay
12 Şubat 2020 - 14:23

Samsunspor’un umartesi günü deplasmanda Manisa FK ile oynayacağı erken final mücadelesinde görev alacak olan hakem belli oldu

Yılport Samsunspor‘un cumartesi günü deplasmanda Manisa FK ile oynayacağı erken final mücadelesinde Süper Lig hakemi Zorbay Küçük görev yapacak.

 

Samsunspor Kulübü deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçına TFF’den üst klasman bir hakem talebinde bulunmuştu. TFF   Adan bölgesi üst klasman hakem olan Zorbay Küçük’ün yardımcılığını ise Murat Ergin Gözütok ve Mehmet Salih Mazlum’u  Karşılaşmada dördüncü hakem Metehan Alpat’ı maça atayarak bu maça hassasiyet gösterdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P