Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Mehmet Altıparmak’tan İlk Açıklama!

Mehmet Altıparmak’tan İlk Açıklama!
21 Haziran 2021 - 6:04

Samsunspor’un Yeni Teknik Direktöründen İlk Açıklama! 

Yılport Samsunspor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak sosyal medya hesabından mesaj yayımladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Ertuğrul Sağlam’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, kendisine ait sosyal medya hesaplarından bir mesaj paylaştı.

YOLUN SONU SÜPER LİG OLSUN

Teknik adam Altıparmak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyük Samsunspor camiasının büyük hedefleri için yola çıkıyoruz. Bizden beklenen belli, varmak istediğimiz yer belli. Çok çalışacağız ve çok mücadele edeceğiz. Yılport Samsunspor’a gönül veren herkesin desteğiyle yolun sonu Süper Lig olsun…’ ifadelerini kullandı.

MEHMET ALTIPARMAK KİMDİR?

Mehmet Altıparmak, 1 Mayıs 1969 yılında Ankara’da doğmuştur. Eski Türk futbolculardan olan Mehmet Altıparmak Gençlerbirliği ve Denizlispor takımlarında oynamıştır ve aynı zamanda teknik direktördür.

Futbola profesyonel olarak 1989 yılında Gençlerbirliği’nde başlamıştır ve burada 3 sene oynamıştır. Daha sonra Denizlispor’a transfer edilmiştir buradada 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor’a transfer olmuştur. Bursaspor’da takıma girememiştir ve sezon sonuna kadar Eskişehirspor’a geçiş yapmıştır. Sezon bitiminde Beypazarı Şekerspor’a transfer edilmiştir.

Başarılı futbolcunun daha oynadığı takımlar: Diyarbakırspor, Elazığspor, Sakaryaspor, Çanakkale Dardanelspor, Yozgatspor, Şanlıurfaspor takımlarında oynamıştır. Mehmet Altıparmak, futbol kariyerini 2005-2006 sezonunda Beypazarı Şekerspor takımında oynadıktan sonra noktalamıştır.

Üst üste 3 sezon Süper Lig’e yükseldi

2017-2018 sezonunda BB Erzurumspor’u Süper Lig’e çıkaran Altıparmak, sonraki sezon bu başarısını Gaziantep FK’nın başındayken tekrarlamıştı. Altıparmak daha sonra da Hatayspor ile Süper Lig’e yükselerek kırılması güç bir rekora imza atmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P