Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Pendikspor-Samsunspor

Pendikspor-Samsunspor
18 Ocak 2020 - 7:23

Pendikspor – Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yılport Samsunspor, ligin 19. haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Pendikspor – Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?  İşte Detaylar

Yılport Samsunspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 19. haftasında Pendikspor ile karşılaşacak. Gümüşhanespor’u 3-0 mağlup ederek puanını 43’e çıkaran ve averaj farklı ile liderlik koltuğuna oturan Yılport Samsunspor, karşılaşmadan galip gelip liderliği elinde tutmayı hedefliyor. Pendikspor ise 25 puanla ligde 8. basamakta bulunuyor.

PENDİKSPOR – YILPORT SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yarın (18 Ocak Cumartesi) saat 13.30’da Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Sivas Bölgesi Klasman Hakemi Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş’ın yardımcılıklarını Hamdi Tontu ve Gökhan Coşar yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Ahmet Ecevit görev alacak.

MAÇ TRT SPOR’DA

Pendikspor – Yılport Samsunspor mücadelesi TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P