Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Pendikspor:0 Samsunspor:2

Pendikspor:0 Samsunspor:2
18 Ocak 2020 - 12:53

Pendikspor – Samsunspor maç sonucu: 0-2

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 19. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor, deplasmanda Pendikspor’u Guido Koçer ve Halil Çolak’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.

Pendikspor – Yılport Samsunspor… TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 19. hafta mücadelesinde Pendikspor, sahasında Yılport Samsunspor‘u konuk etti.

18 Ocak Cumartesi günü Pendik Stadı’nda oynanan Pendikspor – Yılport Samsunspor maçı konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Samsunspor’un gollerini 33. dakikada Guido Koçer ve 79. dakikada Halil Çolak kaydetti.

Bu sonucun ardından Yılport Samsunspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta puanını 46 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Pendikspor ise 25 puanda kaldı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P