Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsun’da taraftarlar Onur Anıtı’nda tek yürek

Samsun’da taraftarlar Onur Anıtı’nda tek yürek
29 Aralık 2023 - 22:16

Samsun’da taraftarlar Onur Anıtı’nda tek yürek

Süper Kupada yaşanan olayın ardında Samsun’daki taraftarlar Onur Anıtı’nda toplandı

 

Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe’ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı’na izin verilmediği iddiası üzerine takımlar sahaya çıkmayınca maç iptal edildi. Samsun’da tek yürek olan taraftarlar, Atatürk Anıtı önünde toplandı.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan TFF Süper Kupa Finali’ne Fenerbahçe, sahaya Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh cihada sulh” sözünün yazılı olduğu pankartla çıkmak istedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu talebin reddedildiğini açıklamasıyla başlayan “Atatürk krizi”ne Galatasaray da maça çıkmadan önce ısınma hareketlerine Atatürk tişörtüyle çıkmak istediğini ve bu talep edilmezse maça çıkmayacağını belirtmesiyle dahil oldu.

Krizin büyümesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir toplantı yapmaya başladı. Toplantı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

TRT Spor’un haberine göre Suudi yöneticilerin bu talepleri karşılamaması üzerine Galatasaraylı futbolculara maçın oynanmayacağı tebliğ edildi. İki kulüp yönetimi Türkiye’ye dönme kararı aldı

 

MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ”

Samsun’da onur anıtında toplanan taraftarlar Onur Anıtı’nda kol kola “Mustafa kemal’in askerleriyiz” sloganları attıyorlar.

 

 

 

Yılport Samsunspor Klübü ise Sosyal medya hesabından Samsunspor Statı’nın tüm ışıkları açık bir fotoğraf paylaşarak,” Işıkları Açtık. Bayrakları Astık. Samsun’a bekliyoruz’  paylaşımını yaptı.

 

NEDİM AYDIN

.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P